HaberDetay
Johns Hopkins Üniversitesi Akademisyenleri Öğrencilerimizle Buluştu 20.04.2018

İkili iş birliği içerisinde olduğumuz Johns Hopkins Üniversitesi'nden Dr. Maryam Keshtkar Jahromi ile Dr. Khalil Ghanem üniversitemizi ziyaret etti.

Bilimselliğe katkı sağlamak ve araştırma yapabilen hekimler yetiştirebilmek için ABD'nin en saygın üniversitelerinden olan Johns Hopkins Üniversitesi'nin değerli akademisyenleri öğrencilerimizle bir araya gelerek ortak çalışma içerisinde bulundu. Dr. Maryam Keshtkar Jahromi, gerçekleştirdiği "Crimean Congo Hemorrhagic Fever Virus in Southern and Western Asia: An Underappreciated Threat" konulu seminerinin ardından Tıp Fakültesi öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Dr. Maryam Keshtkar Jahromi ve Dr. Khalil Ghanem ile makamında bir araya gelerek iş birliği içerisinde bulunduğumuz projeden memnuniyetini dile getirdi.

Johns Hopkins Üniversitesi Akademisyenleri Öğrencilerimizle Buluştu