Webinar: Elsevier ClinicalKey Student Assessment Kullanıcı Eğitimi 18.05.2021

elsevier.png clinical-key.jpg

Değerli Bezmialem Mensupları,

Elsevier ClinicalKey Student Kullanıcı Assessment Eğitimi

30 Haziran 2021 tarihine kadar deneme erişimine açık olan “Elsevier ClinicalKey Student" yeni nesil uzaktan Tıp Eğitimi platformu ve, 4200'den fazla TIP alanında soru içeren, değerlendirme sistemi Elsevier ClinicalKey Student Assessment modülü online kullanıcı eğitimi düzenlenecektir. Tüm araştırmacılarmız davetlidir.

Tarih : 20 Mayıs Perşembe

Saat : 15:30

Kayıt linki:  https://zoom.us/meeting/register/tJYuduqrqz8qH9Cl5AOvaJqFMxh7G0b3vSTY

Elsevier ClinicalKey Student Assessment; Tıp fakültesinin, öğrencilerin tıbbi bilgilerini geliştirmek ve değerlendirmek için tasarlanmış araçlarla, öğretme ve öğrenme deneyimini geliştirerek desteklemektedir.

Elsevier Clinical Key Student Assessment özellikleri; fakültenin müfredatını tamamlayacak şekilde yapılanmasını ve kolayca değerlendirme yapmasını sağlar.

Ayrıca, detaylı performans panoları ve kümülatif verilerle öğrencilerin zorlandıkları konuları tanımlamalarına yardımcı olur.

Fakülte, geniş içerik kapsamı dahilinde sınıflarının ihtiyacına göre soru seçme ve değerlendirme yapma imkanına sahiptir.

Bu özellikler; öğrencilerin platformu kullanırken, standart sınavlarla zayıf alanlarını tespit etmeleri ve bu alanlar ile ilgili kendi sınavlarını oluşturarak öğrenimlerini desteklemelerini sağlar.

1.jpg

• Bir dersten önce veya sonra öğrencilerin ilgili konuyu anlayıp anlamadıklarını kontrol etmek için kolayca değerlendirme yapabilir.
  • Öğrencilerin derslerinde nasıl ilerlediklerini anlamak için kolayca formatif değerlendirmeler yapabilir.
  • Veriye dayalı bilgilere anında erişebilir, böylece zorluk çekilen konuları tespit edebilir ve çok geç olmadan bu zorlukları aşmak için harekete geçebilir.
  • Öğrenciler, eksiklerini tespit edip kendilerini geliştirmek için anında geri bildirim alırlar.
  • 4200+ soruya erişim (1800 temel bilimler ve 2.400 Tıp sorusu) imkanı.
  • Alanlarında önde gelen doktorlar tarafından hazırlanmış içerik.