Deneme Erişimi : Elsevier Complete Anatomy Deneme Erişimi! 24.09.2021

logo-1.PNG

Değerli Bezmialem Mensupları,

Elsevier Complete Anatomy Deneme Erişimi!

Elsevier firması tarafından sunulan, Elsevier Complete Anatomy , yeni nesil, uzaktan eğitimi destekleyen, fonksiyonel anatomi eğitimi platformu deneme erişimine açılmıştır.

30 gün süre ile ücretsiz erişebilmeniz için takip edilmesi gereken adımlar aşağıda anlatılmıştır.

Erişim:  Aktivasyon yardım videosu için tıklayınız.

ERİŞİM SÜRESİ: Kodu aktif ettikten sonraki 30 gün erişiminiz olacaktır. (Aşağıda verilen kod 30 Eylül tarihine kadar geçerlidir)

Tanıtım videosu için buraya tıklayınız.

Kullanım ile igili tüm videolar için buraya tıklayınız.

20 dakikalık özet kullanım videosu: Complete Anatomy for educators: https://vimeo.com/315474335/56c6d8c44b

Kullanım ile ilgili sık sorulan sorular : https://service.elsevier.com/app/home/supporthub/complete-anatomy/

1. Adım: Bilgisayarınıza/Tabletinize/Akıllı Telefonunuza ücretsiz uygulamasını indirin.

iPhone için tıklayınız.

iPad için tıklayınız.

MAC bilgisayar için tıklayınız.

Windows bilgisayar için tıklayınız.

Android cihazlar için tıklayınız.

1. Adım: Bir hesap oluşturun.

Get Started’e tıklayıp “ sign up for free” seçeneğiyle, bir hesap oluşturun.

Hesap oluştururken kullandığınız mail adresinize gelen onay mailine tıklayarak hesabınızı doğrulayın.

1. Adım: Erşim kodunu aktif edin (Redeem Code).

Settings (Ayarlar) menüsünden My Accounts (Hesabım) kısmına girip erişim kodunuzu (M5USE9LTAM9D) girin Redeem butonuna tıklayın ve Complete Anatomy’i kullanmaya başlayın.

Elsevier tarafından sunulan Complete Anatomy; öğrencilere, akademisyenlere ve sağlık profesyonellerine anatomi eğitimi ile ilgili devrim niteliğinde çözümler sunmaktadır.

Complete Anatomy platformundan; 3 boyutlu tüm vücut modeline, çeşitli mikroanatomi modellerine, hazır ekranlara, quizlere, ders anlatımlarına ve videolara erişebilirsiniz.

Complete Anatomy; diş hekimliği eğitimi için de kapsamlı içerikler sunmaktadır.

dis-hekimligi-k.PNG

Geliştirilmiş 3 boyutlu baş-boyun modeli, 3 boyutlu diş modeli ve diğer modeller üzerinden istediğiniz bir yapıya tıklayarak seçebilir ve seçilen yapılar ile ilgili özet bilgilere erişebilirsiniz.

Modelleri yakınlaştırarak ve 3600 döndürerek her açıdan inceleyebilir, 12 farklı sistemi modeller üzerine ekleyerek sistemleri modeller üzerinden inceleyebillirsiniz.

Modeller üzerinde işaretlemeler, etiketlemeler yaparak ve kişisel cihazınızda bulunan görselleri uygulama içerisindeki çalışma ekranınıza ekleyerek kendi içeriklerinizi oluşturabilirsiniz

Complete Anatomy içinde yer alan quizleri öğrencileriniz ile paylaşabilir, kendi quizlerinizi de oluşturabilirsiniz.

Quiz oluşturma ile ilgili videoyu buradan izleyebilirsiniz.

Complete Anatomy içerisinden; tıbbi durumlar ve tedaviler ile ilgili yaklaşık 5000 videoya erişebilirsiniz.  Diş hekimliği alanında 188 video bulunmaktadır.

k1.PNG

Kas hareketlerini gösteren interaktif videolara, damar yapıları, sinir sistemi, lenfatik sistem gibi sistemleri detaylı inceleyebileceğiniz çeşitli özelliklere de Complete Anatomy içinden erişebilirsiniz.

Complete Anatomy içerisinde; alanında uzman kişler tarafından farklı konularda hazırlanmış 100 saatin üzerinde ders anlatımları bulunmaktadır.

k2.PNG

Curriculum Manager sekmesini üzerinden; platform içindeki ekranları, quizleri ve videoları kullanarak kendi ders içeriklerinizi oluşturabilir, yapmış olduğunuz çalışmaları gruplar oluşturarak öğrencilerinizle ve meslektaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Öğrencilerinizin paylaştığınız içerikler ile olan etkileşimini görmek ve öğrencilerinizin performansını takip etmek için Curriculum Manager içindeki Assessment Dashboard bölümünü kullanabilirsiniz.

Assessment Dashboard ile ilgili videoyu buradan izleyebilirsiniz.

Radyoloji sekmesini kullanarak, radyolojik görüntülerdeki yapıları 3 boyutlu model üzerinden karşılaştırabilirsiniz.

Radyoloji ile ilgili videoyu buradan izleyebilirsiniz.

Complete Anatomy webinarlarını izlemek için tıklayınız.