ProQuest Ocak Bülteni 15.02.2022

proquest.png

ProQuest 2022 Güncellemeleri

ProQuest ile Clarivate Güçlerini Birleştirdi
Araştırmacı ve kütüphane talepleri odaklı ve ortak amaçları  inovasyonu geliştirmek olan Clarivate ve ProQuest'in birleşimi, araştırma odaklı kuruluşlar için bilimsel keşif ve bilgi paylaşımını destekleyen bir yazılım ve bilgi sağlayıcısının var olmasına sebep olmuştur.

Daha Fazla Bilgi için →

Daha Fazlasını Yapın. Kampüs Ağı üzerinden İletişim Sağlayın. Global Topluluğa Katılın.

Sanal ve hibrit öğrenme modellerinin artması, kütüphane desteğinin her zamankinden daha önemli olmasına yol açtı. ProQuest, kütüphanelerin  iyi bir hizmet ağı yaratmasına yardımcı olurken, kampüs genelinde işbirliği ve iletişim sağlayarak kurumumuzun misyonunu güvenilir ve uygun bir şekilde desteklenmektedir.

Daha fazla bilgi için →

2022'de Her Öğrenci ve Araştırmacı ile Etkileşime Geçin

Günümüzde dijital ve hibrit eğitim ve öğretim modellerinin artması ile birlikte . eğitim içerik ve araçlarının da değişimi gerekliliği doğmuştur. Bu sebeple araştırmacı ve öğrencilerle etkileşime girme ihtiyacı gittikçe artacaktır. ProQuest, kütüphanelere farklı ve ilgi çekici öğrenme deneyimleri geliştirmeleri  için araçlar, kaynaklar ve uzmanlık sağlar.

Daha fazla bilgi için →

Alma ve Rapido: Yenilik Getiren Çözümler

Open Access Complete

ProQuest akademik kütüphanelerin açık erişimli kaynaklardan oluşan yeni bir koleksiyona ev sahipliği yaparak açık erişimli monografları keşfetmelerine yardımcı olmaktadır. Kullanıcılar, DRM içermeyen bölümleri ve tam başlıkları okumak, yazdırmak ve kopyalamak veya indirmek için Ebook Central'ı kullanabilir. Daha fazla bilgi edinmek için LibCentral'a giriş yapın.