Webinar: Elsevier ClinicalKey Kullanıcı Deneyimleri Online Webinarı 28.04.2022

clical.jpg

Değerli Bezmialem Mensupları,

Elsevier ev sahipliğinde gerçekleşecek olan “ClinicalKey Kullanıcı Deneyimleri Online Webinarı"na tüm araştırmacılarımız davetlidir.

Webinar;  ClinicalKey arayüzü, içerik kapsamı, erişim/uzaktan erişim fonksiyonları ve platform kullanımına yönelik özellikleri anlatılacak ve konuşmacılar ClinicalKey deneyimlerini aktaracaklardır.

Konuşmacılar:

Prof. Dr. Hülya Türkan - Sağlık Bilimleri Üniversitesi Anestezi ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı

Prof Dr. Behiye Pınar Göksedef - Yeni Yüzyıl Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı

Tarih: 28 Nisan Perşembe

Saat: 12:30

Aşağıdaki link aracılığı ile online oturuma kayıt olarak katılım sağlayabilirsiniz.

Kayıt oluşturduktan sonra e-posta adresinize otomatik olarak gelen linke tıklayarak kayıt oluşturduğunuz oturuma girebilirsiniz.(Lütfen istenmeyen iletiler /junk e-mail kutunuzu da kontrol ediniz)

Webinar kayıt linki:

Webinar sonunda tüm katlımcılara katılım sertifikası verilecektir.

ClinicalKey Erişim adresi: www.clinicalkey.com

clinicalAfis.jpg