Webinar: Cambridge University Press Webinarı 30.05.2022

Değerli Bezmialem Mensupları,

Cambridge Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan ''Cambridge University Press Webinarı''na tüm araştırmacılarımız davetlidir.

Webinar Bilgileri:

Tarih: 14 Haziran 2022, Salı

Webinar içeriği;

Açık erişimin (OA) temelleri konusunda rehberlik edilecek, araştırmanız için önemli faydaların vurgulanacağı ve OA'yı seçmenin artan etkisinin kanıtlarının sunulacağı bir webinar düzenlenecektir.

Ayrıca, bu webinarda kurumunuzla yayın sözleşmelerinden nasıl yararlanacağınız da dahil olmak üzere, OA yayınlamak için finansman seçenekleri de keşfedilecektir.

Webinar, STM dergilerinde ve HSS dergilerinde yayın yapmayı ve anlaşmalarımızın geleceğini (Read & Publish) de kapsayacaktır.

Oturum, panel ile soru-cevap dahil olmak üzere bir saat sürecektir.

Kayıt:

Webinar Registration - Zoom