Bilgilendirme: E-Book Central Open Access Collection Erişimi 13.09.2022

​​Değerli Kullanıcılarımız,

TÜBİTAK-ULAKBİM EKUAL kapsamında ProQuest E-book Central Open Access Collection içeriği ücretsiz olarak açılmıştır.

E-book Central Open Access Collection, Springer Nature B.V., Walter de Gruyter GmbH, Bloomsbury Academic, Amsterdam University Press, Open Book Publishers ve Amsterdam University Press'in de aralarında olduğu birçok yayıncıdan Tıp/Sağlık, Mühendislik, İşletme/Ekonomi, Sanat/Mimarlık ve daha birçok konu başlığında elektronik kitap içermektedir. Güncel içerik sayısı şu anda 3.387 elektronik kitaptır ve içerik sürekli olarak artmaktadır.

Erişim:

*Kaynaklara erişebilmek için erişim linkine tıkladıktan sonra kurumsal mail adresinizle hesap oluşturulması gerekmektedir.

*E-book Central Open Access Collection erişimi, ProQuest Dissertation&Thesis veritabanına erişim TÜBİTAK-ULAKBİM EKUAL kapsamında devam ettiği sürece devam edecektir.