Lebib Yalkın Mevzuat Veri Tabanı Deneme Erişimi (24.11.2017) 24.11.2017

Değerli Bezmialem Mensupları,

Lebib Yalkın Mevzuat Veri Tabanı 25 Aralık 2017 tarihine kadar üniversitemize deneme erişimine açılmıştır.

Erişim adresi;

Lebib Yalkın Mevzuat Yayınları Vergi, Sosyal Güvenlik, Ticaret ve Finans, Dış Ticaret, Gümrük, Hukuk, Yönetim Sistemleri ve Sektörel ana kategorileri altında, Sağlık, İnşaat, Sigortacılık, Ticaret, Turizm, İhracat,İthalat, Bilişim, Gıda, Çevre,Enerji, Avrupa Birliği, Devlet Memurları Mevzuatı gibi 64 konu başlığında kapsamlı mevzuat, içtihat ve uzman makalelerinden oluşmaktadır. Yayınlanan tüm kanunlar, KHK’lar, tebliğler, yönetmelikler özelge, genelgeler yer alır.

Deneme sürümü tüm mevzuatı kapsamaktadır. Öğrenciler, Akademik ve üniversite personeli bir çok farklı alanda araştırma yapabilir.

LYY Mevzuat Abonelik Teklifi-BEZMİALEMVAKIFÜNİVERSİTESİ.PDF