​Üniversitemize Öğretim Üyesi Ve Öğretim Elemanı Alınacaktır 21.12.2018

Diş Hekimliği Fakültesi

Klinik Bilimler Bölümü

Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı

Ağız Diş ve Çene Cerrahisi uzmanı olmak.

Endodonti Anabilim Dalı

Endodonti Uzmanı olmak.

Doç.Dr.

Pedodonti Anabilim Dalı

Pedodonti Uzmanı olmak.

Eczacılık Fakültesi

Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü

Farmasötik Kimya Anabilim Dalı

Eczacılık Fakültesi veya Kimya lisans mezunu olmak,
Farmasötik Kimya veya Organik Kimya alanında doktora yapmış olmak,
Doğal kaynaklı ve sentetik ilaç etkin maddelerinin yarı sentezi ve sentezi konularında çalışmalar yapmış olmak.

Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü

Farmakognozi Anabilim Dalı

Eczacılık Fakültesi lisans mezunu olmak.

Arş.Gör.

Ergoterapi Bölümü

Ergoterapi veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Lisans mezunu olmak,
Ergoterapi veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Tezli Yüksek Lisans mezunu olmak.

Öğr.Gör.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü

-

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon   Bölüm/Yüksekokul Lisans mezunu olmak,
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Tezli Yüksek Lisans mezunu olmak,
Kardiyopulmoner Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında Doktora yapmış olmak.

-

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bilim alanında Doktora yapmış olmak.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü

Anestezi Programı

Çocuk Cerrahisi uzmanı olmak.

Prof.Dr.

Dahili Tıp Bilimleri Bölümü

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı

Çocuk Kardiyolojisi Yandal Uzmanı olmak.

Dr. Öğr. Üyesi

ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARI İÇİN:
Üniversitemizin yukarıda belirlenen birim ve bölümlerine, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi  alınacaktır.
- İlana başvuru için gerekli belge ve bilgilere Üniversitemiz web sayfası www.bezmialem.edu.tr den ulaşılabilir.
- Başvurular ilan tarihini takip eden 15 gün içinde Rektörlüğümüz İnsan Kaynakları Direktörlüğü'ne şahsen / posta yolu ile yapılabilir.

Adres: Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi 34093 Fatih/İstanbul

ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARI İÇİN:

Üniversitemizin yukarıda belirlenen birim ve bölümlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 09.11.2018 tarihli, 30590 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği’nin ilgili maddelerine göre Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacaktır.

Adres: Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi 34093 Fatih/İstanbul

Ön Değerlendirme Tarihi: 10.01.2019

Sınav Tarihi: 15.01.2019

Sonuç Açıklama Tarihi: 21.01.2019

İlana başvuracak adayların;

*2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 09.11.2018 tarihli, 30590 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği"nde yer alan genel ve özel şartları taşıyor olması ve belirtilen başvuru tarihleri arasında aşağıda bildirilen başvuru evraklarını şahsen / posta yolu ile Bezmialem Vakıf Üniversitesi Rektörlüğü-İnsan Kaynakları Direktörlüğü'ne teslim etmesi gerekmektedir.

Başvuru Evrakları:

-Başvuru Dilekçesi ve Formu (T.C. Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi web sayfasından temin edilecektir.),

- Özgeçmiş (YÖK Formatında),

- Nüfus Cüzdan Sureti ve Nüfus Cüzdan Fotokopisi,

- Erkek Adaylar İçin Askerlik Durumlarına İlişkin Belge,

- ALES Belgesi Fotokopisi / İnternet Çıktısı,

- Yabancı Dil Sonuç Belgesi Fotokopisi / İnternet Çıktısı,

- Fotoğraf (2 adet),

- Alınan tüm diplomaların ve lisans transkriptinin noter onaylı örneği veya alınan üniversiteden aslı gibidir örneği,(Başvuru esnasında e-devletten alınan doğrulama kodu içeren belgeler kabul edilebilir, ancak kadroya atanma durumunda noter onaylı ya da aslı gibidir örneği teslim edilmelidir)
-Yurtdışından alınan diplomaların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylandığını gösteren denklik belgesinin noter onaylı yada aslı gibidir örneği,

- Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını Kapsayan 1 (bir) Takım Dosya (Varsa) ekleyeceklerdir.

-Öğretim Üyesi BaşvuruDilekçesi.

-Öğretim Elemanı BaşvuruDilekçesi.​