27.12.2019 Tarihinde Yayımlanan Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları 21.01.2020

R​esmi Gazete ve Üniversitemiz Web Sayfasında 27.12.2019 Tarihinde Yayımlanan,

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü  Patoloji Laboratuvar Teknikleri Programı Öğr. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıkla​yınız.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü  Elektronörofizyoloji Programı Öğr. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Fizyoloji Anabilim Dalı Arş. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

​​

Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Arş. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi Anabilim Dalı Arş. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü Arş. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Arş. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Eczacılık Fakültesi Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Arş. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Eczacılık Fakültesi Eczacılık Teknolojisi Bölümü Farmasötik Biyoteknoloji Anabilim Dalı Arş. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Eczacılık Fakültesi Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü Farmasötik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Arş. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji Enstitüsü Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Arş. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji Enstitüsü Biyoteknoloji Anabilim Dalı Arş. Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.