2015 - 2016 Erasmus+ Staj Hareketliliği II. Yerleştirme Sonuçları Açıklanmıştır 27.10.2015

2013-2014 Erasmus Staj Hareketliliği II. Yerleştirme Sonuçları

Değerli Erasmus+ Koordinatörleri ve Sevgili Öğrenciler,

2015-2016 Erasmus+ Staj Hareketliliği yaz dönemi yerleştirme sonuçları aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
Ancak öncelikli olarak lütfen AŞAĞIDAKİ BİLGİLERİ DİKKATLE OKUYUNUZ.

·     2015-2016 Erasmus+ Staj Hareketliliği Programı için yeterli kriterleri (Lisans Öğrencileri için: Dil Puanı %50 ile GNO %50) sağlayarak Değerlendirme Listesinde adı geçen öğrenciler ekteki tabloda yer almaktadır.

·    Erasmus+ hibesi Avrupa Komisyonu aracılığı ile Ulusal Ajans tarafından sağlanmaktadır. Hareketlilik için Avrupa Komisyonu'ndan Ulusal Ajans aracılığıyla Üniversitemize bu yıl gönderilen hibe ile ekteki tablonun asıl liste bölümünde adı geçen öğrencilerin her biri hibeli öğrenci olarak staj faaliyetlerini gerçekleştirebilecektir. Yedek listede yer alan öğrencilerimize, asıl listeden feragat edenler olması durumunda sırasıyla bilgi verilecektir.

·    Bireysel anlaşma ile yerleştirmesi yapılan öğrencilerin kabul mektuplarını teslim etmeleri için son tarih 31 Ocak 2016’dır.

·    Asıl Listede yer alan öğrencilerin gidecekleri kuruma yapacakları başvurular ile ilgili gerekli işlemleri dikkatle takip etmeleri gerekmektedir.

Başvuran ve ilgi gösteren bütün öğrencilerimize teşekkür eder, kazananları tebrik eder, Üniversitemizin Erasmus+ staj öğrencilerine bu süreçte kolaylıklar dileriz,

2015-2016 Erasmus+ II. Staj Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları için Tıklayınız…

Uluslararası İlişkiler Ofisi

iro@bezmialem.edu.tr