2023-2024 Bahar Dönemi Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları Açıklanmıştır 15.02.2024

bezmialem-uni-logo.jpg
Bezmialem ailesi olarak üniversitemize yatay geçiş hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi

Yatay Geçiş Kesin Kayıt tarihlerimiz aşağıda yer almaktadır.

Kesin Kayıt Tarihi 16-19 Şubat 20​​24

Yatay Geçiş kesin kayıt işlemlerinizi üniversitemize gelmeden Evrak Yükleme Portalı üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.

Bunun için öncelikle ödeme işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

*  * *

Üniversitemize gelerek kayıt işlemlerini gerçekleştirmek isteyen aday öğrencilerimiz ise istenen belgeleri Evrak Yükleme Portalına yükleyerek ve ödeme işlemini tamamlayarak kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Evraklar​

• Yeni tarihli Onaylı Öğrenci Belgesi, (ıslak/e-imzalı da olabilir.)

• Yeni tarihli Onaylı Transkript, (ıslak/e-imzalı da olabilir.)

• Yeni tarihli Disiplin Cezası almadığını gösteren belge, (ıslak/e-imzalı da olabilir.)

• YKS Yerleştirme Sonuç Belgesi,

• YKS Puan Sonuç Belgesi,

• Lise Diploma Fotokopisi,

• Nüfus Cüzdan Fotokopisi,

• Yatay Geçiş yapmasına engel olmadığını gösterir belge,  (Öğrenci Belgesinde, Transkript  Belgesinde de belirtilebilir.)

• Vesikalık Fotoğraf, (2 adet)

• Ödeme yapıldığına dair Mali İşler Direktörlüğü'nden kaydı açılabilir belgesi,

➢ ​​2023-2024 YILI BAHAR DÖNEMİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

***

Kurum içi yatay geçişlerde öğrencinin daha önceki bölüm/programa yerleştiğinde elde etmiş olduğu ÖSYM burs oranı karşılığındaki tutarı, yatay geçiş yapmış olduğu ilgili bölüm/programın eğitim ücretinden düşer.

Kurumlararası yurtiçi yatay geçişlerde Bölüm/Programa Yerleşme Yılları Baz Alınarak İlgili Yıl İçin Belirlenmiş Olan Eğitim-Öğretim ücreti üzerinden %25 oranında indirim sağlanır.

***
Kesin kayıt işlemlerinizi tamamlamak için tıklayınız.
Veya QR Kodu Okutunuz.
qr.png