2023-2024 Bahar Dönemi Yatay Geçiş Yedek Başvuru Sonuçları Açıklanmıştır 20.02.2024

bezmialem-uni-logo.jpg

Bezmialem ailesi olarak üniversitemize yatay geçiş hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi

Yatay Geçiş Yedek Kesin Kayıt tarihlerimiz aşağıda yer almaktadır.

Yedek Kesin Kayıt Tarihi

21 Şubat 2024

Yatay Geçiş kesin kayıt işlemlerinizi üniversitemize gelmeden Evrak Yükleme Portalı üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.

Bunun için öncelikle ödeme işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

*  * *

Üniversitemize gelerek kayıt işlemlerini gerçekleştirmek isteyen aday öğrencilerimiz ise istenen belgeleri Evrak Yükleme Portalına yükleyerek ve ödeme işlemini tamamlayarak kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Evraklar

• Yeni tarihli Onaylı Öğrenci Belgesi, (ıslak/e-imzalı da olabilir.)

• Yeni tarihli Onaylı Transkript, (ıslak/e-imzalı da olabilir.)

• Yeni tarihli Disiplin Cezası almadığını gösteren belge, (ıslak/e-imzalı da olabilir.)

• YKS Yerleştirme Sonuç Belgesi,

• YKS Puan Sonuç Belgesi,

• Lise Diploma Fotokopisi,

• Nüfus Cüzdan Fotokopisi,

• Yatay Geçiş yapmasına engel olmadığını gösterir belge,  (Öğrenci Belgesinde, Transkript  Belgesinde de belirtilebilir.)

• Vesikalık Fotoğraf, (2 adet)

• Ödeme yapıldığına dair Mali İşler Direktörlüğü'nden kaydı açılabilir belgesi,

2023-2024 YILI BAHAR DÖNEMİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI​​​​

***

Kurum içi yatay geçişlerde öğrencinin daha önceki bölüm/programa yerleştiğinde elde etmiş olduğu ÖSYM burs oranı karşılığındaki tutarı, yatay geçiş yapmış olduğu ilgili bölüm/programın eğitim ücretinden düşer.

Kurumlararası yurtiçi yatay geçişlerde Bölüm/Programa yerleşme yılları baz alınarak ilgili yıl için belirlenmiş olan Eğitim-Öğretim ücreti üzerinden %25 oranında indirim sağlanır.

***

Kesin Kayıt İşlemlerinizi Tamamlamak İçin Tıklayınız.

Veya QR Kodu Okutunuz​​.​

Resim8.png