2023 YDUS 2. Dönem (1. Grup) Yerleştirme Sonuçları Hakkında 06.03.2024

2023 YDUS 2. Dönem (1. Grup) Yerleştirme Sonuçları Hakkında Duyuru

Son Başvuru Tarihi: 19.03.2024

Yabancı Uyruklu Adaylardan İstenecek Belgeler:

• Başvuru Dilekçesi,
  • ÖSYM YDUS Yerleştirme Belgesi Çıktısı,
  • 12 adet vesikalık fotoğraf,
  • Pasaportun işlem görmüş kısımlarının noter tasdikli örneği,
  • Varsa çalışma izni muafiyet belgesi/ kartı fotokopisi,
  • Diploma veya çıkış belgesinin ve varsa denklik belgesinin noter onaylı sureti/aslı gibidir örneği,
  • Uzmanlık eğitimi süresince kendilerine burs verileceğini veya Türkiye'deki giderlerinin karşılanacağını belirten belge (noter onaylı),
  • Genel Tetkikler, (Hemogram, Üre, Kreatin, Tit, Ast, Alt, Açlık Kan Şekeri)
  • Serolojik Testler, (Hbs-Ag, Anti-Hbs, Anti-Hcv, Anti Hıv)
  • EKG Sonucu,
  • Göz Muayene Raporu,
  • Akciğer Grafi Sonucu,
  • Kan Grubu Kartı, (Resmi kimlikte belirtilmiş ise zorunlu değildir)
  • Mesleki konuları izleyebilecek düzeyde Türkçe bildiklerini gösteren TÖMER'den alacakları sertifika,
  • Özgeçmiş 2 adet (Ekli YÖK Formatında, Serbest Formatta olmak üzere 2 ayrı nüsha,
  • Banka Hesabının Açılması (Akbank Fatih Şubesinden Hesap Açılması Hesap Numarası veya Hesap Cüzdanı)
  • Varsa Doktor Bilgi Bankası Çıktısı. (E-devlet ' den alınabilir)
  • Tıbbi Kötü Uygulamaya İlişkin Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Poliçesi, (Üniversitemiz tarafından yapılabilmektedir. Devam eden poliçeniz var ise, Üniversitemizdeki görevinize başlamadan tarafınızca çalıştığınız kurum bilgisinin değiştirilmesi zorunludur.)

2023 YDUS 2. Dönem (1. Grup) Yerleştirme Sonuçları Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.

YÖK Formatında Özgeçmiş için tıkla​yınız.