Bezmialem Vakıf Üniversitesi, Sağlıkta İlklerin Üniversitesi Olmaya Devam Ediyor 06.10.2016

akredite-belgesi.jpg

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı İnme Merkezi, Türk Beyin Damar Hastalıkları Derneği tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda 28.03.2019 tarihine kadar “Akredite” edilmiştir. İnme Merkezimiz aldığı ulusal akreditasyon belgesi ile İstanbul’daki 5 İnme Merkezinden biri olmuştur. İnme Merkezimizde bundan böyle inme hastalığı geçirenlere erken ve geç dönem tüm tedaviler uygulanabilecektir.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi olarak akredite almaya hak kazanan İnme Merkezimizi ve bu belgenin alınmasında emeği geçen tüm akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.​