Üniversitemize Öğretim Üyesi Alınacaktır. Son Başvuru Tarihi : 30.04.2015 14.04.2015

Duyuru Başlama Tarihi : 14.04.2015
Son Başvuru Tarihi : 30.04.2015
T.C. BEZMİÂLEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN
ÜNİVERSİTEMİZE ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR
FAKÜLTE/
ENSTİTÜ/YÜKSEKOKUL
BÖLÜMANABİLİM DALI/BİLİM DALI/PROGRAMUZMANLIK ALANI / ARANILAN ŞARTLARKADRO SAYISIKADRO UNVANI
Eczacılık FakültesiEczacılık Meslek Bilimleri BölümüFarmakolojiKarbonik Anhidraz ve Nikotinik Reseptörler konusunda deneyimli olmak ve Moleküler Modelleme konusunda çalışıyor olmak.1Doç.Dr.
Farmasötik KimyaFotokenetlenme reaksiyonları ve fotopolimerizasyon konularında deneyimli olmak. 1Doç.Dr.
Eczacılık Teknolojisi BölümüFarmasötik TeknolojiEczacılık Fakültesi lisans mezunu olmak,
Doktora ve Doçentliğini Farmasötik Teknoloji alanında almış olmak.
1Prof.Dr.
Temel Eczacılık Bilimleri BölümüAnalitik KimyaDoktorasını mikotoksinler konusunda Sağlık Bilimleri Enstitüsü Analitik Kimya Programında tamamlamış olmak ve doğal biyoaktif ürünlerin tayini konusunda deneyimli olmak.1Yrd.Doç.Dr.
Tıp FakültesiCerrahi Tıp Bilimler BölümüGenel CerrahiHepato Pankreato Bilier Cerrahi konusunda deneyimli olmak.1Prof.Dr.
Metabolik Bariatrik Obezite Cerrahisinde deneyimli olmak.1Doç.Dr.
ÜrolojiÇocuk Üroloji alanında deneyimi olmak.1Doç.Dr.
Üriner sistem taş hastalıkları alanında deneyimi olmak.1Doç.Dr.
Dahili Tıp Bilimleri BölümüAcil Tıp 2Yrd.Doç.Dr.
Çocuk Sağlığı ve HastalıklarıPediatri alanında Alerji Uzmanı olmak.1Doç.Dr.
 3Yrd.Doç.Dr.
Deri ve Zührevi HastalıklarıPsikodermatoloji alanında deneyimli olmak.1Yrd.Doç.Dr.
Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji 1Yrd.Doç.Dr.
Fizik Tedavi ve RehabilitasyonRomatoloji alanında deneyimli olmak.1Doç.Dr.
Gögüs Hastalıkları 1Doç.Dr.
 1Yrd.Doç.Dr.
Halk Sağlığı 1Prof.Dr.
İç HastalıklarıEndokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları uzmanı olmak.1Prof.Dr.
Tıbbi Onkoloji uzmanı olmak.1Doç.Dr.
 7Yrd.Doç.Dr.
Kardiyolojiİnvasif kardiyoloji ve koronel yoğun bakım alanında deneyimli olmak.1Yrd.Doç.Dr.
Nükleer TıpRadyonüklid tedavi alanında deneyimli olmak.1Yrd.Doç.Dr.
RadyolojiMeme Radyolojisi alanında deneyimli olmak.1Yrd.Doç.Dr.
Temel Tıp Bilimleri BölümüHistoloji ve EmbriyolojiHistoloji ve Embriyoloji alanında Tıpta uzmanlık eğitimini tamamlamış olmak.1Yrd.Doç.Dr.
Sağlık Hizmetleri Meslek YüksekokuluTıbbi Hizmetler ve Teknikler BölümüPatoloji Laboratuvar TeknikleriBiyokimya alanında doktora yapmış olmak.1Yrd.Doç.Dr.
Üniversitemizin yukarıda belirlenen birim ve bölümlerine, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.
- İlana başvuru için gerekli belge için Tıklayınız.
- Başvurular ilan tarihini takip eden 15 gün içinde Rektörlüğümüz İnsan Kaynakları Direktörlüğü'ne şahsen / posta yolu ile yapılabilir.