İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
2022 İdari Personel Terfi Töreni Gerçekleştirildi 4.03.2022

Üniversitemiz Erich Konferans Salonu'nda düzelenden törene, Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Tuncay, Genel Sekreterimiz Dr. Zeynep Görmezoğlu, Dekanlarımız, Başhekimlerimiz, Yöneticilerimiz ve Personellerimiz katıldı.

Merkez Hastane Başhekimimiz Prof. Dr. Arif Koytak bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Koytak “1845 yılından kesintisiz devam eden sağlık hizmetini sizlerle birlikte her geçen gün daha nitelikli bir şekilde sürdürmekten dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Bildiğiniz üzere bugün hastanemizde modern tıbbın tüm süreçleri işletilmekte, tanı ve tedaviye yönelik bilimsel çalışmalar yapılmakta, yaşam kalitesi ve refah seviyesini her geçen gün artırmak amaçlanmaktadır. Sizler de bu gelişmelerin odağındaki ve başrolündeki kişiler olarak, her zaman bu kutsal görevin hakkını vererek, ülkemizi sağlık alanında en ileriye taşımak için var gücünüzle çalışmaktasınız. Her birinize başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Dragos Hastanesi Başhekimimiz Prof. Dr. Sedat Ziyade “Bezmiâlem ailesinin değerli çalışanları. Bugün bizler için çok mutlu bir gün. Birlikte büyük bir özveriyle ihtiyaç sahibi her bir hastamıza şifa dağıttığımız çalışanlarımızın terfi almalarından dolayı çok memnun olduğumu bildirmek isterim.  Son 2 yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 Pandemisinde de halk sağlığı için ilk günden bu ana kadar büyük bir özveriyle çalıştınız. Bunun için sizlere ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Terfi alan tüm çalışanlarımızı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Genel Sekreterimiz Dr. Zeynep Görmezoğlu yaptığı açılış konuşmasında "Bezmiâlem ailesi olarak sadece niceliksel değil hem de niteliksel olarak büyümenin gururunu yaşıyoruz. Bizler idari personellerimizin kariyer süreçlerini önemsiyor ve destekliyoruz. Sizler, gece gündüz demeden fedakarlık ederek kurumumuzu ileri noktalara taşımak için özveri ile çalıştınız. Hepinize yaptığınız çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu yaptığı açılış konuşmasında “Kuruluş gayesine uygun şekilde kesintisiz sağlık hizmeti sunan güzide kurumumuzda hiç şüphesiz her bir çalışma arkadaşımın katkısı ve emeği büyük. Bu emek ve katkıyı bir fırça darbesinden çıkan renklere benzetiyorum. Tüm bu renkler birleştiğinde ortaya çok güzel bir tablo çıkıyor. Bugün bu güzel tabloyu her birinizin gözlerinde görmek beni hem duygulandırıyor hem de onurlandırıyor. Verilen her görevi layığı ile yapmaya çalışan, vakıf kültürü ve geleneğini önemseyen siz değerli çalışma arkadaşlarıma tüm emekleriniz ve katkılarınız için gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından yöneticilerimiz tarafından terfi başarısı gösteren personellerimize tebrik belgeleri takdim edildi. 360 derece performans değerlendirme sistemi kapsamında, yönetici, iş arkadaşları, astlar, iç ve dış paydaşların personellerinin değerlendirdiği kapsamlı ve ayrıntılı bir performans değerlendirme sistemi, öncesinde akademik ve idari personele uygulandı. 1699 idari personel, 504 akademik personel olmak üzere toplamda 2203 personele uygulanan 360 derece performans sistemi sonucunda; Üniversite kadrosunda 37 terfi, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde 31 terfi, Dragos Hastanesi'nde 17 terfi, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde 12 terfi gerçekleşti. Ayrıca 10 yıl ve üzerinde çalışan personellerin 4 yıl boyunca almış olduğu performans sonuçlarına göre, toplamda 167 personele plaket takdim edildi. Tören toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

 

 


2022 İdari Personel Terfi Töreni Gerçekleştirildi