Öğrencimiz Zeynep Bilgili Marmara Bölgesi Çocuk Cerrahisi Topl. Sunum Gerçekleştirdi 4.06.2021

Tıp Fakültesi 5. Sınıf Öğrencimiz Ü. Zeynep Bilgili, Marmara Bölgesi Çocuk Cerrahisi Toplantısında Sunum Gerçekleştirdi.

Tıp Fakültesi öğrencilerimizden Ü. Zeynep Bilgili, 01 Haziran 2021 tarihinde Marmara Bölgesi Çocuk Cerrahisi Toplantısında bir sunum gerçekleştirdi. Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı hocalarımız Dr. İbrahim Aydoğdu ve Dr. Şamil Amirjanov'un girişimleriyle ilk kez bir Tıp Fakültesi öğrencisi bu toplantıda sunum gerçekleştirmiş oldu. “Çocuk Cerrahisine Dair Küresel Fikirler & Türkiye'de Tıp Öğrencilerinin Çocuk Cerrahisine Bakışları" başlıklı bir sunum yapan öğrencimiz Ü. Zeynep Bilgili, literatür taramalarından elde ettiği bilgileri ve kapsamlı bir anket çalışmasını paylaştı. Çocuk Cerrahı olmak isteyen Ü. Zeynep Bilgili böylece ilk kez Çocuk Cerrahisi camiasıyla da tanışmış oldu. Katılımcılardan büyük beğeni alan çalışması ve emeklerinden dolay öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.