İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
Üniversitemiz Riyad’da Düzenlenen 3. Vakıf Konferansı’na Katıldı 4.02.2016

​​Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenen ve Körfez ülkelerinin vakıf temsilcilerinin katıldığı 3. Vakıf Konferansı’nda yer aldı.

Üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ethem Güneren’in davetli olarak katıldığı etkinlikte birçok ülkeden 2 binin üzerinde katılımcı yer aldı. Rektör Yardımcımız Güneren, düzenlenen konferansta Bezmiâlem Vakfı’nın tarihçesini, geçirdiği dönüşümü ve günümüzdeki çalışmalarını anlattı.
      

     Öte yandan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ethem Güneren’in konuşması sırasında anlattığı Vakıf Duası ve Vakıf Bedduası’na temsilciler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Üniversitemiz Riyad’da Düzenlenen 3. Vakıf Konferansı’na Katıldı

Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.