Haberler
Diş Hekimliği Konferansları -3’te Prof. Dr. Nimet ÜNLÜ’yü Ağırladık 20.01.2022

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin koordinesinde düzenlenen “Diş Hekimliği Konferansları" kapsamında üçüncü program “Diş Hekimliği Uygulamalarının Vazgeçilmezi: Adeziv Sistemler" başlığıyla gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Nazmiye Dönmez'in moderatörlüğünde gerçekleşen programda Konya Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nimet Ünlü bilgi ve tecrübelerini katılımcılar ile paylaştı.

Prof. Dr. Nimet Ünlü" Öncelikle Doç. Dr. Nazmiye Dönmez 'e ve onun şahsında Bezmialem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ne nazik davetleri için çok teşekkür ediyorum.  dedi.  

Prof. Dr. Nimet Ünlü; adeziv diş hekimliği gelişmeleri, ideal adezivlerin özellikleri ve kullanım alanları, mine ve dentin adezyonu, adeziv sistemlerin sınıflandırılması, dentine adezyonda klinik faktörlerin rolü ve dentin adezivlerde gelişime açık yönler" konu başlıklarını örneklendirdi.

Ünlü'nün sunumunun ardından online platformlardan gelen soruların cevaplanmasının akabinde program başarı ile tamamlandı.


Diş Hekimliği Konferansları -3’te Prof. Dr. Nimet ÜNLÜ’yü Ağırladık