Uluslararası Gözlemci Öğrenci Başvuru Kılavuzu 5.01.2016

Uluslararası Öğrenciler için Gözlemci

Öğrenci Başvu​ru Kılavuzu

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi (BAVUDentistry) tüm dünyadan meslektaşları ve öğrencileri araştırma ve bilimsel işbirliği, gözlem ve eğitime çağırıyor.

Ziyaretçi, belirli süre için BAVUDentistry tarafından belirlenmiş olarak çalışmaya dayalı ve eğitim için, BAVUDentistry tarafından maaşa bağlanmamış, BAVUDentistry mülküne, olanaklarına ve bilgi sistemlerine erişim izni verilen bireydir. Bazı ziyaretçilerin hasta bakmasına izin verilmemektedir. Ziyaretçiler maaş almayacaklardır.

Ziyaretçilerin 3 kategorisi vardır: Gözlemci, Master Ögrencisi ve Doktora Öğrencisi (PhD).

Gözlemcilik

• Gözlemci, diş hekimliğinde lisans veya yüksek lisans öğrenci derecesi olan ziyaretçidir.
  • Onlar kendilerine yararlı olacak şekilde BAVUDentistry’de yapılan uygulamaları, operasyonları ve eğitimleri gözlemleyebilirler.
  • Gözlemci klinik uygulamaları izleyebilir, araştırmalara katılabilir ve araştırma, veri toplama ve diğer aktiviteler yapabilir, ama hasta tedavi edemez.
  • Gözlem süresi herhangi bir bölümde üç aydan fazla olamaz. Gözlemcilerin BAVUDentistry’de herhangi bir resmi kursa kaydı yapılmamaktadır.
  • 2014 yılı için gözlemci ücreti aylık 500$’dır. Gözlemcilik için güncel ücret için lütfen e-posta gönderiniz.

İlave olarak:

• Türk vatandaşı olmayanların ziyaretçi kategorisine uygun vizeleri olması kendi sorumluluklarıdır.
  • İnsan veya hayvan araştırmalarına katılacak olan gözlemcilerin BAVUDentistry’den geçerli sertifikaları olması veya kendi sertifikaları olması zorunludur.
  • Tüm adayların sağlık raporu tam ve imzalı olmalıdır (İngilizce çeviriler dahil).
  • BAVUDentsitry ziyaretçi programlarına farklı ücretler yansıtabilir.
  • Eğitim dönemi her sene Eylül veya Şubat aylarında başlamaktadır. Lütfen programlara gelmeden 6 hafta önce başvurunuz.
  • Tüm adaylar geri ödenmeyen 200$ başvuru ücreti ödemelidir. Bu ücret başvurunun değerlendirilmesi için ödenmelidir. Çek veya nakit para göndermeyiniz.

Banka Hesap Bilgileri

BANKA Vakıfbank
HESAP NUMARASI 00158048014763858
IBAN TR10 0001 5001 5804 8014 7638 58
SWIFT CODE TVBATR2AXXX
BANKA ADRESİ T.C. Vakiflar Bankası- Vatan Cad. Şb.

Başvuru Kontrol Listesi

1. Başvuru formu ve başvuru ücreti makbuzu
  2. Özgeçmiş (CV)
  3. Pasaport ve nüfus kağıdı fotokopisi
  4. Diş Hekimliği mezuniyet veya öğrenci belgesi
  5. İki adet tavsiye mektubu
  6. Onaylı sağlık kurulu belgesi

İletişim için,

Yrd. Doç. Dr. Sertaç AKSAKALLI,

Bezmialem Vakıf Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi,
Ortodonti Anabilim Dalı,

34093, Fatih, Istanbul,TÜRKİYE

Başvuru formu için Tıklayınız.

Uluslararası Gözlemci Öğrenci Başvuru Kılavuzu