Haberler
2020-2021 Eczacılık Fakültesi Mezunlarımızı Uğurladık 2.08.2021

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 2020-2021 akademik yılı mezunlarını uğurladı. Törene Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Ahmet Akça, Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülaçtı Topçu, Yöneticilerimiz, Akademisyenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Törende ilk olarak Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülaçtı Topçu açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Prof. Dr. Gülaçtı Topçu, “Bugün, 2010 yılında kurulan Bezmialem Vakıf Üniversitesi Eczacılık Fakültemizin kurucu dekanı olarak 6'ncı dönem mezunlarımızı vermenin onurunu yaşıyoruz. Bu yıl 39 öğrencimizi mezun ettik, geçtiğimiz yıl ise 45 öğrencimiz mezun olmuştu. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle online ortamda mezuniyet törenimizi gerçekleştirmiştik. Dolayısıyla bugünkü törenimizde, geçtiğimiz yılın mezunları da aramızda olacak ve sahnede yerini alacak. Öğrenciliği tamamlayıp eczacılığa adım attığınız güzel ve anlamlı bir gün, bugün. Bu süreçte gösterdiğiniz emek ve çabalarınızdan sizleri ve saygıdeğer velilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülaçtı Topçu'nun ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, "Sevgili mezunlarımız, Bugün Eczacılık Fakültesindeki zorlu eğitiminizi tamamlayıp üniversitemizden mezun oluyorsunuz. Fakat çıktığınız meslek yolculuğunuz asıl yeni başlıyor. Eğitim süresince gösterdiğiniz gayret ve azmin çok daha fazlasını mesleğinizi icra ederken de göstereceğinize inancım ve güvenim sonsuzdur. Sağlık alanında ilklerin Üniversitesinin mezunları olarak, Eczacılık alanında ilkleri başarmalı, alanınızda marka olmayı hedeflemelisiniz. Sizlerin sadece hastalarına ilaç ve şifa sunan değil, bunun çok daha ötesinde, hoşgörü ve sabırla toplumuna ışık tutan birer toplum gönüllüsü olacağınıza inanıyorum. Bir sağlık neferi olarak bu kutlu yolda her zaman mutlulukla ilerlemeniz en büyük temennimdir." şeklinde konuştu.

Rektörümüzün ardından Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Ahmet Akça da mezun öğrencilerimize seslendi ve meslek yaşamlarında başarılar diledi. Açılış konuşmalarının ardından ilk olarak 2020 mezunlarımıza temsili diploma takdimi yapıldı. Ardından 2021 yılı mezunlarımız akademisyenlerimizden diplomalarını aldı. Tüm öğrencilere diplomaları takdim edilmesinin ardından program, coşkulu kep atma seremonisi ile sona erdi.



2020-2021 Eczacılık Fakültesi Mezunlarımızı Uğurladık