Fitoterapi Merkezimiz'e 6. İstanbul Uluslararasi Buluş Fuari (Isif 2021)'den Ödül 1.10.2021

TEKNOFEST kapsamında Türk Patent ve Marka Kurumunun (TÜRKPATENT) düzenlediği 6. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı (ISIF'21) den Fakültemiz Farmakognozi Anabilim Dalı öğretim üyesi ve Fitoterapi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Murat KARTAL, Araştırma Görevlimiz ve doktora öğrencisi Şeyma ULUSOY ve Doktora Öğrencimiz Ebrar İNAL “Preparation of protective drinks and herbal medicines against viral diseases from a mixture of Olive (Olea europaea), Thyme (Origanum) and Cinnamon (Cinnamomum) extracts – Olivemix" buluşlarıyla Bronz Madalya kazanmışlardır.

Akademisyenlerimizi candan kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Dekan Prof. Dr. Gülaçtı TOPÇU