Haberler
Eczacılık Fakültesi Öğrencilerimiz Beyaz Önlüklerini Giydiler 16.12.2021

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2020-2021 ve 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Beyaz Önlük Giydirme Töreni 03 Aralık 2021 Cuma günü üniversitemizde düzenlendi. Erich Frank Konferans Salonu'nda düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Rektör Yardımcımız Genel Sekreterimiz Dr. Zeynep Görmezoğlu, Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülaçtı Topçu, akademisyenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.  

Velilerimizin yoğun katılım gösterdiği törende, Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Rektörümüz “Bezmiâlem Valide Sultan'ın manevi ışığında yetişen siz değerli öğrencilerimizle eczacılık mesleğinin daha da yükseklere taşınacağına inanıyorum. Bezmiâlem 'de alacağınız lisans eğitimi ve çok sayıdaki kliniklerimizde pratik yapma imkanı ile hem sektörün ihtiyaçlarını bilen donanımlı eczacılar olarak yetişmektesiniz. Önce sağlık prensibiyle hareket eden üniversitemiz ve hastanelerimizdeki her bir öğretim üyemiz bu düşünceyle sizlere yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Hem öğrencilik döneminizde hem de ilerideki meslek yaşamınızda biraz sonra giyeceğiniz beyaz önlüğü layıkıyla taşıyacağınızı biliyorum. Eğitim öğretim hayatınız boyunca sizlere başarılar diliyor, sevgilerimi iletiyorum. “ ifadelerini kullandı.

Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülaçtı Topçu fakültenin tarihi, çalışma disiplini, alanları ve etkinlikleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Öğrencilere seslenen Topçu “Her zaman ilk günkü heyecanınızı koruyun. Bugün giymiş olduğunuz beyaz önlüklerinizin her zaman size uğur getirmesini diliyorum. Sahip olduğumuz sağlıkta iki asırlık tecrübemizle birlikte sizlerin mesleğin onuruna layık eczacılar olacağınıza inanıyorum." dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Eczacılık Fakültesi öğrencilerimiz sırasıyla beyaz önlüklerini giydi. Tören, toplu hatıra fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2020-2021 ve 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Beyaz Önlük Giydirme Töreni 03 Aralık 2021 Cuma günü üniversitemizde düzenlendi. Erich Frank Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Rektör Yardımcımız Genel Sekreterimiz Dr. Zeynep Görmezoğlu, Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülaçtı Topçu, akademisyenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.  
Velilerimizin yoğun katılım gösterdiği törende, Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Rektörümüz “Bezmiâlem Valide Sultan’ın manevi ışığında yetişen siz değerli öğrencilerimizle eczacılık mesleğinin daha da yükseklere taşınacağına inanıyorum. Bezmiâlem ’de alacağınız lisans eğitimi ve çok sayıdaki kliniklerimizde pratik yapma imkanı ile hem sektörün ihtiyaçlarını bilen donanımlı eczacılar olarak yetişmektesiniz. Önce sağlık prensibiyle hareket eden üniversitemiz ve hastanelerimizdeki her bir öğretim üyemiz bu düşünceyle sizlere yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Hem öğrencilik döneminizde hem de ilerideki meslek yaşamınızda biraz sonra giyeceğiniz beyaz önlüğü layıkıyla taşıyacağınızı biliyorum. Eğitim öğretim hayatınız boyunca sizlere başarılar diliyor, sevgilerimi iletiyorum. “ ifadelerini kullandı.
Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülaçtı Topçu fakültenin tarihi, çalışma disiplini, alanları ve etkinlikleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Öğrencilere seslenen Topçu “Her zaman ilk günkü heyecanınızı koruyun. Bugün giymiş olduğunuz beyaz önlüklerinizin her zaman size uğur getirmesini diliyorum. Sahip olduğumuz sağlıkta iki asırlık tecrübemizle birlikte sizlerin mesleğin onuruna layık eczacılar olacağınıza inanıyorum.” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından Eczacılık Fakültesi öğrencilerimiz sırasıyla beyaz önlüklerini giydi. Tören, toplu hatıra fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
 

 


Eczacılık Fakültesi Öğrencilerimiz Beyaz Önlüklerini Giydiler