Prof. Dr.Gülaçtı TOPÇU 8 Mart Dünya Kadınlar Günü “Lider Kadınlar Zirvesi”nde 23.03.2022

Açılış konuşmasını yapan Ünsped Başkimyageri ve Kadın Liderliği Gelişim Komitesi Başkanı Dr. Ayşe Özgür Özsar, başarılı bilim, sanat ve iş dünyasındaki kadınların fırsat eşitliği temelinde her kademede yer almasının rekabet gücünü yükselteceğini, işletmelerin ve kurumların sürdürülebilir büyümelerine önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Lider kadınlar olarak davet edilen konuşmacılardan ilki olan Eczacılık Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülaçtı Topçu'ya “Bilim alanında" yaptığı araştırmalarından ve Türkiye'de kadınların bilimdeki yerinden bahsettiği konuşmasının ardından plaketi Dr. Ayşe Özgür Özsar tarafından takdim edildi.

Prof.Dr. Gülaçtı TOPÇU_Fotoğraf.jpg

Prof. Dr.Gülaçtı TOPÇU 8 Mart Dünya Kadınlar Günü “Lider Kadınlar Zirvesi”nde