Haberler
Olivemix’e Bir Ödül de ZAGREB’den! 20.10.2022

ISIF'21'de bronz madalya alan FİTOMER ürünü Olivemix, Zagreb'de düzenlenen 20'nci Uluslararası İnovasyon Fuarı'nda (ARCA 2022) altın madalyaya layık görüldü.

Üniversitemizin Fitoterapi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (FİTOMER) geliştirdiği zeytin yaprağı ve kekik ekstresinden üretilen bitkisel içecek Olivemix'e bir ödül de Zagreb'den geldi.

ARCA'DAN ALTIN MADALYA

TEKNOFEST 2021 bünyesinde gerçekleştirilen 6'ncı İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı'nda (ISIF '21) bronz madalya kazanan “Olivemix - Antiviral Etkili Bir Bitkisel Kompozisyon ve Bunun Üretim Yöntemi" isimli buluş, bu yıl 20'ncisi Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de düzenlenen “Uluslararası İnovasyon Fuarı"nda (ARCA 2022) altın madalyaya layık görüldü.

OLIVEMIX HAKKINDA

FİTOMER bünyesinde zeytin yaprağı ve 'Origanum onites' adı verilen Türk kekiği ekstresinden üretilen bitkisel bir ürün olan Olivemix, antiseptik ve balgam söktürücü özelliğe sahip. Ayrıca zeytin yaprağı ve özütünün zengin ve güçlü içeriği sayesinde bağışıklığı güçlendirerek olası hastalıklara karşı vücut direncini artırıyor.


Olivemix’e Bir Ödül de ZAGREB’den!