Fakültemize Teknofest'ten Çifte Ödül! 17.05.2023

Fakültemiz Öğrencileri tarafından geliştirilen proje, TÜBİTAK yarışmalarında birincilik ödülü alırken ISIF 2023 kapsamında başvurulan patent bronz madalya almaya hak kazandı.

Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Deniz Ceylan Tuncaboylu önderliğinde, 4'üncü sınıf öğrencilerimizden Hakan Avcı ve Burak Aydın tarafından geliştirilen “İnsülin Salımında Kullanılmak üzere Tasarlanan Ayarlanabilen Mekanik Özelliklere Sahip Aminoasit Esaslı Hidrojeller" projesi TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları' nın “Sağlık" kategorisinde birincilik ödülünü kazandı. Öğrencilerimiz ödüllerini bu yıl 8'incisi düzenlenen Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen törende Cumhurbaşkanı'mızın elinden aldılar.

Fakültemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Deniz Ceylan Tuncaboylu ve Prof. Dr. Binnur Temel ve öğrencileri tarafından geliştirilen “Isıya ve Işığa Duyarlı, Enjekte Edilebilir Akıllı Hidrojellerin Hazırlanması" başlıklı patent, Teknofest kapsamında düzenlenen İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı'ndan (ISIF) 2023'te bronz madalyaya layık görüldü.

Hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Fakültemize Teknofest'ten Çifte Ödül!