Eczacının Hastane Eczacılığındaki Rolü ve Onkoloji Eczacılığı Semineri 1.12.2015

Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nde, 6 Mart 2014 tarihinde “Eczacının Hastane Eczacılığındaki Rolü ve Onkoloji Eczacılığı’’ semineri gerçekleştirildi.

Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Kemoterapi ve TPN (Total Parenteral Nutrition) Ünitesi Sorumlu Eczacısı olarak görev yapmakta olan Ecz. Aygül Köseoğlu seminere konuşmacı olarak katıldı. Hastane Eczacılığı ve Onkoloji Eczacılığı alanında uzun yıllardır görev yapmakta olan Ecz. Aygül Köseoğlu, ‘‘Eczacının Hastane Eczacılığındaki Rolü ve Onkoloji Eczacılığı’’ konu başlıklı semineri ile üniversitemizin Eczacılık Fakültesi öğrencilerine ve öğretim üyelerine hastane eczacısının görevlerini, Türkiye’de giderek gelişmekte olan Onkoloji Eczacılığı alanının tanıtımını ve Eczacının hastanelerde aktif olarak görev aldığı işlevleri anlattı. Tıp Fakültesi Onkoloji ve Radyasyon Onkolojisi Bölümü akademisyenlerinin ve hastane Başeczacımız Doğan Yenigün’ ün de katıldığı seminer Prof. Dr. Gülaçtı Topçu’ nun Sayın Köseoğlu’ na Bezmialem Valide Sultan’ ın mührünün bulunduğu tabak hediye etmesi ile sona erdi.

Eczacının Hastane Eczacılığındaki Rolü ve Onkoloji Eczacılığı Semineri