Haberler
Bezmiâlem Heyeti Yeni Saray’ın İlk Ziyaretçilerinden Oldu 25.12.2015

Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ali İhsan Taşçı, Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülaçtı Topçu, yeni hizmete girecek olan Fitoterapi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezimizin Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Murat Kartal ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Zeynep Gökçen, 09 Aralık 2014 Salı günü, geçtiğimiz ay Akademik Açılış Törenimizi şereflendiren Cumhurbaşkanımızın Eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’ye iade-i ziyarette bulundular.

Ziyarette öncelikle Prof. Dr. Murat Kartal tarafından Türkiye’de ilk kez kurulan Bezmiâlem Fitoterapi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezimiz hakkında bilgilendirme sunumu yapılarak merkezimizin amaç ve hedefleri anlatıldı. Daha Sonra Merkezefendi Geleneksel Tıp Derneği Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Dinçer Çekin, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi heyetini Emine Hanımefendi’nin Sağlık Danışmanı Sümeyra Şahin, Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Hümeyra Kılınç ve Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Tuba Nur Sönmez ağırladılar.

Bezmiâlem Heyeti Yeni Saray’ın İlk Ziyaretçilerinden Oldu