Eczacılık Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Beyaz Önlük Giydirme Töreni Gerçekleşti 27.12.2015

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Beyaz Önlük Giydirme Töreni 22 Aralık 2014 günü Gerçekleşti.

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi tanıtım filmi gösterimi ile başlayan programda sırasıyla Öğrenci Temsilcisi Banu Okumuş, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülaçtı Topçu, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ethem Güneren, Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, Türk Eczacılar Birliği Merkez Heyeti Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak kürsüye gelerek öğrencilere hitap ettiler. Konuşmaların ardından öğrenciler gruplar halinde sahneye çağırılarak önlüklerini Hocalarının ellerinden giydiler. Program, çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.