CONTACT TÜRKÇE Ara SEARCH
News
Bezmialem Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği Fuarı’nda Yerini Aldı 10/7/2016

Üniversitemiz 13-16 Eylül tarihlerinde İngiltere’nin Liverpool kentinde düzenlenen 28. Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği (EAIE) fuarına katıldı. Üniversitemizi temsilen Uluslararası İlişkiler Ofisi Sorumlumuz Sevsen Batı’nın katıldığı konferansta Avrupa Yükseköğretiminde Mülteci Problemi ve uluslararasılaşma yolunda tanıtım ve reklam çalışmaları konularına yer verildi.

Açılış konuşmasını ünlü yazar Richard Gerver’in yaptığı konferans aynı akşam bir açılış resepsiyonu ile devam etmiştir. Salı günü kampüs turları kapsamında University of Liverpool’a ziyaret gerçekleştirilmiş ve konferansın kalanında fuar alanında stant açan üniversitelerle görüşmeler yapılarak ikili işbirliği noktasında adımlar atılmıştır.

Amacı Avrupa ve Dünya’da yükseköğretimi uluslararası bir yapıya kavuşturmak olan EAIE, eğitim alanında faaliyet gösteren bireylerin profesyonel ihtiyaçlarını karşılayan bir sivil toplum kuruluşudur. 2013 yılından itibaren her yıl EAIE fuarlarına katılan Üniversitemiz, akademik tanıtımlar yaparak yeni uluslararası bağlantı ve ortaklıklar kurmaktadır.

Bezmialem Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği Fuarı’nda Yerini Aldı