Deneme Erişimi: Osmosis Nursing – Hemşirelik Bölümleri İçin Video Eğitim Platformu 02.11.2023

Resim4-.png

Değerli Kullanıcılarımız,

Elsevier tarafından oluşturulan “OSMOSIS Nursing – Hemşirelik Bölümleri İçin Video Eğitim Platformu" veri tabanı 19 Kasım tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Akademisyen ve İdari Personel erişimi için buraya tıklamanızın ardından kurumsal mail adreslerinizle (……@bezmialem.edu.tr) kayıt yapmanız gerekmektedir.

Öğrenci erişimi için buraya tıklamanızın ardından öğrenci mail adreslerinizle (ÖğrenciNo@bavu.edu.tr veya ÖğrenciNo@bvu.edu.tr) kayıt yapmanız gerekmektedir.

OSMOSIS Nursing İçerik Listesi için tıklayınız!

OSMOSIS Nursing Tanıtım Broşürü için tıklayınız!

Osmosis; bünyesinde 600'den fazla animasyonlu video hemşirelik eğitimini daha verimli, etkileşimli, ilgi çekici ve akılda kalıcı hale getiren animasyonlu videoların bulunduğu bir eğitim platformudur.

Öğrenmeyi ders kitaplarının ve derslerin ötesine taşıyan Osmosis, 195'den fazla ülkede 3.2 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılmaktadır.