2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Sınav Süreçleri Hakkında 20.11.2020

​​Sevgili Öğrencilerimiz,

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde akademik birimlerce yürütülecek olan sınav faaliyetlerine ilişkin planlamalar Yükseköğretim Kurumlarında Uzaktan Öğretime İlişkin Usul ve Esaslar kapsamında 06.11.2020 tarihli Eğitim Komisyonu Toplantısında ve 18.11.2020 tarihli Üniversitemiz Senatosunda değerlendirilmiştir. Akademik birimlerinizce yürütülecek olan sınav faaliyetlerine ilişkin açıklamalara, aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.​

Tıp Fakültesi güz dönemi sınav programınıza ilişkin duyuru için tıklayınız.

Diş Hekimliği Fakültesi güz dönemi sınav programınıza ilişkin duyuru için tıklayınız.

Eczacılık Fakültesi güz dönemi sınav programınıza ilişkin duyuru için tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Fakültesi güz dönemi sınav programınıza ilişkin duyuru için tıklayınız.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu güz dönemi sınav programınıza ilişkin duyuru için tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü güz dönemi sınav bilgilendirme duyurusu için tıklayınız.

Not: Sınav takvimi ile ilgili bilgilendirme Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından yapılacaktır.

İngilizce Hazırlık Programı güz dö​nemi sınav programınıza ilişkin duyuru için tıklayınız.

​ÖNEMLİ NOTLAR

• Sağlık Bakanlığı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından alınacak yeni kararlar olması halinde, sizlerle ayrıca paylaşılacaktır.
  • İl Pandemi Kurulunca maske kullanımı ile açık ve kapalı alanlara ilişkin alınacak diğer tedbir kararları üniversitemiz yerleşkelerinde de uygulanacaktır.