Haberler
Mezunlarımızla Geleneksel Mezunlar Kahvaltımızda Bir Araya Geldik 16.12.2019

Üniversitemiz Öğrenci İşleri Direktörlüğü ve Mezunlar Ofisi'nin koordinesinde düzenlenen 5. Geleneksel Bezmialem Mezunlar Kahvaltısı'nda mezunlarımızla bir araya geldik. 15 Aralık Pazar Günü Tarihi Vatan Yerleşkemizde gerçekleşen kahvaltıya Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Orhan Özturan, Dekanlarımız, akademisyenlerimiz, yöneticilerimiz ve mezunlarımız katıldı.

Rektörümüz törende bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Rektörümüz "Bugün sizlerle yeniden Bezmialem Vakıf Üniversitesi çatısı altında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Hepinizle bu kampüste ilk adımınızı attığınızda, beyaz önlüklerinizi ilk kez giydiğinizde, cübbelerinizi giyip keplerinizi havaya attığınızda birlikteydik. Şimdi pırıl pırıl birer sağlık profesyoneli olarak yıllarca eğitim gördüğünüz üniversitemizde tekrar bir araya gelmek beni hem duygulandırdı, hem de gururlandırdı. Sizlerle uzun zaman sonra bir araya gelmek için düzenlenen kahvaltı buluşmamıza icabet ettiğiniz için de hepinize ayrıca teşekkür ederim" dedi.

5. Bezmialem Geleneksel Mezunlar Buluşması, kahvaltının ardından mezunlarımızla yapılan sohbet ve hediye çekilişi ile sona erdi. ​

Mezunlarımızla Geleneksel Mezunlar Kahvaltımızda Bir Araya Geldik