Haberler
Mezunlarımız "4.Mezunlar Kahvaltısı" Etkinliğinde Buluştu 9.12.2018

​Üniversitemiz mezunları, bu yıl dördüncüsü gerçekleşen "Mezunlar Kahvaltısı" etkinliğinde bir araya geldi. Düzenlenen organizasyona Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Rektör Yardımcımız İbrahim Tuncay, Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Erdal Tekaslan, Genel Sekreter Yardımcımız Ramazan Serkan Özcan, Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülaçtı Topçu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Gökçen Başaranoğlu ve İdari Kadro Yöneticileri katılım gösterdi.

Etkinlikte konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, mezun öğrencilerle bir araya gelmekten dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyerek, "1845 yılında Bezmialem Valide Sultan tarafından kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmeti sunma gayesi ile kurulan Bezmialem, misyonundan ödün vermeden bugünlere kadar gelmiştir. Sizler bu mirasın en önemli taşıyıcısısınız. Vakıf kültürümüzü içselleştirerek, bu kültürle yetişen ve mesleğini bu doğrultuda icra eden mezunlara sahip olmaktan dolayı gururluyuz. Üniversitemiz ve yönetimimiz her zaman yanınızda olmaya devam edecek" dedi.

Etkinliğe katılan mezunlarımız ise böyle bir organizasyonu düzenledikleri için Üniversite Yönetimine teşekkür ederek tekrar bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

Mezunlarımız "4.Mezunlar Kahvaltısı" Etkinliğinde Buluştu