Öğrencilerimiz İçin Uzaktan Eğitim Duyurusu 23.03.2020

Sevgili Öğrencilerimiz,

COVİD-19 Pandemisinden dolayı Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının kararı üzerine üniversitemizde Bahar Dönemi eğitim-öğretim faaliyetlerine 23.03.2020 tarihinden itibaren uzaktan öğretim yolu ile devam edilecektir.

Her şeyden önce sizlerin sağlığı önceliğimiz olduğu için uzaktan öğretim sürecinde gerçekleştirilemeyen stajlarınız ve uygulamalarınız ile sınav programınız Yükseköğretim Başkanlığı ile Üniversitemiz Rektörlüğü kararları doğrultusunda ilerleyen süreçte yeniden planlanarak sizlere duyurulacaktır.

Uzaktan öğretim ile verilecek olan dersler learn.bezmialem.edu.tr üzerinden asenkron olarak yapılacaktır.

Yabancı Diller Bölümü Hazırlık Programında eğitim alan öğrencilerimizin dersleri ise uzaktan öğretim yolu ile 30.03.2020 tarihinden itibaren learn.bezmialem.edu.tr üzerinden senkron olarak yapılacaktır.

Dersleriniz müfredatlarınıza göre bu sisteme tanımlanmış olup, sistem üzerinden bu dersleri takip edebileceksiniz.

Sistem aynı zamanda sizlerin ne kadar süre ile sisteme giriş yaptığınızı, hangi derslere ne kadar süre ile katılım gösterdiğinizi ve hangi konulara baktığınızı raporlayarak kayıt altına aldığından, derslere bu sistem üzerinden katılımınız önem arz etmektedir.

OBS sistemine girişte kullandığınız kullanıcı adı ve parolanız ile uzaktan öğretim sistemine giriş yapabileceksiniz.

Sistem üzerinden dersleri nasıl takip edebileceğiniz ile bu sistemde neler yapabileceğiniz konusunda Uzaktan Öğretim Kullanım Rehberinin Dokümanına aşağıda yer alan linkten ulaşabilirsiniz.

Link: https://bezmialem.edu.tr/Documents/uzaktan-egitim-ogrenci.pdf

Bu süreçte uzaktan öğretim sistemi ile bu sisteme tanımlanan derslerinizle ilgili sorun yaşamanız ya da anlaşılmayan bir durumla karşılaşmanız halinde, sadece aşağıda belirtilen mail adresleri üzerinden sorunlarınızı, taleplerinizi bölüm/programlarınıza ileterek destek alabilirsiniz.

Tıp Fakültesi için: TipFakultesiOgrenciIsleriOfis@bezmialem.edu.tr​​

Diş Hekimliği Fakültesi için: dfakultesi@bezmialem.edu.tr

Eczacılık Fakültesi için: eczacilik@bezmialem.edu.tr

Sağlık Bilimleri Fakültesi Bölümleri için: sbf@bezmialem.edu.tr

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Programları için: shmyo@bezmialem.edu.tr

Enstitü Programları için: enstitu@bezmialem.edu.tr

Yabancı Diller Bölümü Hazırlık Programı için: ydb@bezmialem.edu.tr​​

Ayrıca farklı sorularınız olması halinde ogrenciisleri@bezmialem.edu.tr üzerinden sorularınızı iletebilirsiniz.

Sizlere sağlıklı ve kesintisiz hizmet verebilmemiz için uzaktan bağlantı yöntemi ile çalışmalarımızı yürüteceğimizden sadece mail ile iletişim kurmanız gerekmektedir. ​

Öğrencilerimiz İçin Uzaktan Eğitim Duyurusu