Diyetisyenler Günü Kutlaması 31.01.2016

“Bezmialem Vakıf Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü olarak Türkiye Diyetisyenler Günü‘nü bölüm öğrencilerimiz ve Fakültemiz öğretim üyelerinin katılımıyla ilk kez kutladık. Bölüm Başkanımız Prof. Dr. R. Şeminur TOPAL’ın kısa bir konuşmasıyla açtığı kutlamamız; Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Türkinaz AŞTI’ nın iyi dilekleri ve yapıcı konuşmalarıyla, ardından en genç asistanımız Arş. Gör. Merve Zülfikaroğlu ERYILMAZ ‘ın “Diyetisyen Kimdir?” sunumu, hazırlık sınıfı öğrencilerimizden Hüdanur Alban’ın “Türkiye’de Diyetisyenliğin Tarihçesi” ve Merve Güney’in “Uluslararası Organizasyonlardan EFAD ve ENDietS” tanıtımıyla devam etti. Kutlama programımız sağlıklı gıdalardan olan kefir, boza, kuruyemiş ve taze mevsim meyvesi ikramımız ve hazırladığımız sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenme mesajları içeren dövizlerin dağıtımı ile dostluk dolu paylaşım ve katılımla son buldu.”