Sağlık Bilimleri Fakültesi 2015-2016 Bahar Dönemi Doktora Yeterlilik Sınavları Tamamlandı 20.09.2016

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Kardiyopulmoner Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilimdalı’nda yürütülen Doktora Programının ilk doktora öğrencilerinden BVU Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Görevlileri Uzm. Fzt. Büşra KEPENEK VAROL ve Uzm. Fzt. Gözde BAŞBUĞ MBATA’nın yeterlilik sınavı 30 Mayıs 2016 günü Eyüp Sultan Yerleşkesi’nde yapıldı. Sınav komitesini oluşturan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Nilgün GÜRSES, İstanbul Üniversitesi SBF Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökşen KURAN ASLAN, İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rengin DEMİR, üniversitemiz öğretim üyeleri Doç. Dr. Semiramis ÖZYILMAZ ve Yrd. Doç. Dr. Alis KOSTANOĞLU’ nun yaptığı yazılı ve sözlü değerlendirmelerin sonuçlarına göre her iki doktora öğrencisi de sınavı başarı ile tamamladı. Kendilerine akademik hayatlarında başarılar dileriz.