Geleceğin Sağlık Yöneticileri Proje Yarışması 03.02.2017

​"Sağlıkta Parlak Fikirler Arıyoruz" sloganıyla duyurulan projenin detaylı bilgisi aşağıdadır.

Hastane işletmesi, insan kaynakları, pazarlama ve kurumsal iletişim, kalite, tıbbi hizmetler, yalın yönetim sistematiği, biyomedikal, teknik hizmetler, sağlık turizmi, otelcilik, hasta memnuniyeti, hasta kabul hizmetleri, satın alma, mali işler, medikal muhasebe, bilgi sistemleri konularında yaşanan sorunlara yönelik, günlük hayata entegre edilebilecek en yaratıcı çözümler içeren ÜÇ proje seçilecektir.

Kapsam:

Proje yarışması, Türkiye'deki üniversitelerin Sağlık Yönetimi Bölümleri'nde okumakta olan ön lisans, lisans ve yüksek öğrencilerini kapsamaktadır.

Başvuru Tarihi:

16 Ocak – 25 Nisan tarihleri arası proje başvuruları livgeleceginsaglikyoneticileri.com adresine yapılacaktır.

Sorularınız için bu sayfanın iletişim adresine yazabilirsiniz.

Ödüller:

Projede yarışacak katılımcıların mesleki ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde belirlenecek ödüllerin jüri tarafından beğenilen ilk 3 projeye verilmesi düşünülmektedir.

1. Projeye, 3.000 TL + / Tam burslu master programı (veya-ilgi duyulan alanda sertifikasyon programı) + Sponsor kurumlarda staj
  2. Projeye, 2.000 TL + İleri Düzey excel program kursu (veya-ilgi duyulan eğitim kursu ) + Sponsor kurumlarda Staj
  3. Projeye, 1.000 TL + 1 kur yabancı dil eğitim kursu + Sponsor kurumlarda staj programı

Ödül Töreni:

11 Mayıs Antalya, SASDER 5. Ulusal Kongresi

Not: Antalya'ya katılamayacaklar töreni Liv Hospital Ulus, Manolya Konferans Salonu'nda eş zamanlı olarak izleyebilir.

Jüri Üyeleri:

Proje Yarışması'nda jüri üyesi olarak Sağlık Yönetimi Bölümleri'nde yer alan akademisyenler ve sektördeki profesyoneller yer alacaktır.

Akademisyenler

Prof. Dr. Osman HAYRAN – Medipol Üniversitesi

Prof. Dr. Haydar SUR – Üsküdar Üniversitesi

Prof. Dr. Mehveş TARIM – Marmara Üniversitesi