Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk Riskli Bebeklerde Değerlendirme ve Fizyoterapi Yaklaşımları 16.03.2017

11 Ekim 2016 Salı  günü 13:30’da Eyüp Sultan yerleşkesinde gerçekleştirilen Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk toplantısında Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Gönül ACAR “Riskli Bebeklerde Değerlendirme ve Tedavi Yaklaşımları” konulu bir konuşma yaptı. Uzun yıllardır bu alanda çalışan Yrd.Doç.Dr. Acar riskli  bebeklerde objektif değerlendirilmenin öneminden, uygulanan fizyoterapi ve rehabilitasyon tekniklerinden ve buna dair klinik deneyimlerinden söz etti. Katılımcıların sorularından sonra Teşekkür belgesinin takdimi ve ikramlarla etkinlik son buldu.