Hemşirelik Bölümü Dış Paydaş Toplantısı Yapıldı 29.03.2021

25.03.2021 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Dış Paydaş Toplantısı online olarak gerçekleştirilmiştir. Toplantıya, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Erdal TEKARSLAN, dekanlık sekreterleri, Hemşirelik Bölümü akademisyenleri, 2. Sınıf temsilcisi ve dış paydaş olarak; İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Florence Nightingale Hemşirelik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sevim ULUPINAR, Akdeniz Üniversitesi, Hemşirelik Fakültesi öğretim üyesi ve Türk Yoğun Bakım Hemşireleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. BANU TERZİ, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi Eğitim Hemşiresi Gözde ATAŞ, Hemşirelik Bölümü mezunlarından klinisyen hemşire Elif EROL, Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü Yazılım Uzmanı Mahir AKA, KEYPS Firması Sorumluları Okan İMAMOĞLU ve Fatma BAŞAR katılım sağlamıştır.

Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Türkinaz AŞTI ve Öğr. Gör. Elif KOYUNCUOĞLU tarafından yönetilen toplantıda; Hemşirelik Bölümümüzün Covid-19 Pandemisiyle birlikte gerçekleştirilen Eğitim Öğretim çalışmaları kapsamında Uzaktan/ Yüz Yüze (Hibrit) Eğitim uygulamaları hakkında dış paydaşların görüşleri alınmıştır. Toplantı boyunca iç ve dış paydaşlardan gelen görüşler doğrultusunda Uzaktan/ Yüz Yüze (Hibrit) Eğitim uygulamalarına yönelik olarak SWOT Analizi Tablosu oluşturulmuştur

Prof. Dr. Türkinaz AŞTI, Hemşirelik Bölümü adına teşekkür ve sağlık temennilerini iletmiş ve toplantı sona ermiştir.

Dış Paydaş Toplantısı Program Akışı'na ulaşmak için tıklayınız.