Bahar Dönemi Ara Sınav Programı ve Uygulama Süreciyle İlgili Bilgilendirme 09.04.2021

Değerli Öğrencilerimiz;

2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi yüz yüze planlanan ara sınavlar, salgın hastalık sürecinde yaşanan olumsuz gelişmelerden dolayı, Üniversitemizin almış olduğu 07.04.2021 tarih 8 sayılı Senato kararına istinaden, 08.04.2021 tarihli 02 sayılı Fakülte Kurulu toplantısında alınan kararlar neticesinde, KEYPS uygulaması üzerinden güvenli sınav formatında çevrimiçi yöntem ile yapılmasına karar verilmiştir.

Ara sınavlara kadar devam etmekte olan yüz yüze eğitimler ile ilgili Bölüm Başkanlıkları tarafından bilgi verilecektir. Süreç ile ilgili dersin sorumlu öğretim elemanından veya akademik danışmanınızdan bilgi alabilirsiniz.

KEYPS güvenli sınav üzerinden 26.04.2021-07.05.2021 tarihleri arasında yapılması planlanmış olan çevrimiçi ara sınavlar ve mazeret sınavları için; öğrencilerimizin aşağıdaki hususlara dikkat etmesi gerekmektedir.

1. COVID-19 pozitif öğrenciler mazeret sınav hakkı talep etmemek ve aynı gün yapılacak olan diğer tüm sınavlarına da girmesi koşuluyla çevrimiçi ara sınavlara katılabilecektir.

1. Sınavlara katılamayan COVID-19 pozitif öğrencilerin ise raporlarını sınavlardan sonraki ilk hafta Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına ibraz etmeleri ve alınacak Fakülte Yönetim Kurulu Kararına istinaden mazeret sınavlarına girebilecektir.

Yerleşkemizde sınava girmek isteyen öğrencilerimizin 20.04.2021 tarihine kadar dilekçelerini “sbfdekanlik@bezmialem.edu.tr" adresine mail atmaları gerekmektedir.

Çevrimiçi Sınav Talimatı için tıklayı​nız.

KEYPS Çevrimiçi Öğrenci Sınav Kılavuzu için tıklayınız.

Mazeret Sınavı Dilekçesi için tıklayınız.

Güvenli Sınav Öğrenci Kılavuzu için tıklayınız.

Ara Sınav Programı

Beslenme ve Diyetetik Bölümü sınav programı için tıklayınız.

Ergoterapi Bölümü sınav programı için tıklayınız.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü sınav programı için tıklayınız.

Hemşirelik Bölümü sınav programı için tıklayınız.

Odyoloji Bölümü sınav programı için tıklayınız.

Sağlık Yönetimi Bölümü sınav programı için tıklayınız.

Sosyal seçmeli dersler sınav programı için tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Fakültesi akademisyenleri ve idari çalışanları olarak sınavlarınızda başarılar dileriz.