Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk: “Yaşlılarda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon” 09.11.2017

Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk: “Yaşlılarda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon”

Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk toplantılarının 03 Ekim 2017 tarihli konuşmasında konuk İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu  Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bilsen SİRMEN'di. "Yaşlılarda Fizyo​terapi ve Rehabilitasyon" konulu konuşmasında yaşlanan toplum içinde fizyoterapistlerin geriatrik popülasyonda hastalık durumlarında olduğu kadar sağlığı koruma ve geliştirmede de önemli bir role sahip olduğunu dile getirdi. Fizyoterapi rehabilitasyon sürecinde yaşlılara özel dikkat edilmesi gereken püf noktaları içeren konuşma katılımcıların soruları, Teşekkür belgesinin takdimi ve ikramlarla son buldu.