Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk: “Postmenopazal Osteoporozda Fiziksel Aktivite ve Egzersiz” 09.11.2017

Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk Toplantısı'nda Gündem "Postmenopazal Osteoporozda Fiziksel Aktivite ve Egzersiz"

24 Ekim 2​017 Salı günü 13:30'da Eyüp yerleşkesinde gerçekleştirilen Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk toplantısında İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkan Yardımcısı  Prof.Dr. İpek YELDAN "Postmenopazal Osteoporozda Fiziksel Aktivite ve Egzersiz" adlı bir konuşma yaptı. Menopoz sonrası semptomların azaltılmasında fiziksel aktivitenin önemine değinen Prof. Dr. Yeldan, düşük yoğunluklu ve kısa süreli egzersiz programlarının yetersiz olduğuna dikkat çekti. Teşekkür belgesinin takdimi ve ikramlarla etkinlik devam etti.