Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk: “Romatizmal Hastalıklarda Ortezleme ve Rehabilitasyonu” 09.11.2017

Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk'ta Prof. Dr. Ferda Dokuztuğ Üçsular

10 Ekim  2017  Salı günü 13:30'da Eyüp Sultan yerleşkesinde gerçekleştirilen Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk toplantısının konuğu İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ferda DOKUZTUĞ ÜÇSULAR oldu. Geçtiğimiz yıl Romatoid Artritte Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ile ilgili konuşmasında ortezlemenin çok önemli olduğunu ama ayrı bir konu başlığı olduğunu dile getiren Prof. Dr. Ferda DOKUZTUĞ ÜÇSULAR öğrencileri kırmayarak bu yıl "Romatizmal Hastalıklarda Ortezleme ve Rehabilitasyonu" konusunu ele aldı.  Vaka örnekleri içeren konuşması katılımcıların soruları, Teşekkür belgesinin takdimi ve ikramlarla son buldu.