Bahar Dönemi Final-Bütünleme Sınav Programları ile İlgili Bilgilendirme 10.06.2021

2020-2021 Eğitim-Öğretim Bahar Dönemi Final-Bütünleme Sınav Programları ile İlgili Bilgilendirme;

Değerli Öğrencilerimiz;

2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi yüz yüze planlanan final ve bütünleme sınavları, salgın hastalık sebebiyle, 11.06.2021 tarihli 06 sayılı Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla KEYPS güvenli sınav formatında çevrim içi yöntem ile yapılmasına karar verilmiştir.

KEYPS güvenli sınav üzerinden 28.06.2021-09.07.2021 tarihleri arasında yapılacak final sınavları ve 26.07.2021-30.07.2021 tarihleri arasında yapılacak bütünleme sınavları için; öğrencilerimizin aşağıdaki hususlara dikkat etmesi gerekmektedir.

Süreç ile ilgili dersin sorumlu öğretim elemanından veya akademik danışmanınızdan bilgi alabilirsiniz.

Çevrim içi Sınav Talimatı için tıklayınız.

KEYPS Çevrim içi Öğrenci Sınav Kılavuzu için tıklayınız.

Güvenli Sınav Öğrenci Kılavuzu için tıklayınız.

Final Sınav Programı

Beslenme ve Diyetetik Bölümü sınav programı için tıklayınız.

Ergoterapi Bölümü sınav programı için tıklayınız.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü sınav programı için tıklayınız.

Hemşirelik Bölümü sınav programı için tıklayınız.

Odyoloji Bölümü sınav programı için tıklayınız.

Sağlık Yönetimi Bölümü sınav programı için tıklayınız.

Sosyal seçmeli dersler sınav programı için tıklayınız.

Uygulamalı Yapılacak Sınav Programı

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Uygulamalı sınavları için tıklayınız.

Hemşirelik Bölümü Uygulamalı sınavları için tıklayınız.

Yerleşkemizde sınava girmek isteyen öğrencilerimizin 18.06.2021 Cuma gününe kadar sbfdekanlik@bezmialem.edu.tr adresine dilekçelerini E-posta göndermeleri gerekmektedir.

Sağlık Bilimleri Fakültesi akademisyenleri ve idari çalışanları olarak sınavlarınızda başarılar dileriz.