27 EKİM DÜNYA ERGOTERAPİ GÜNÜ ÜNİVERSİTEMİZDE KUTLANDI 05.12.2017

27 Ekim Dünya Ergoterapi Günü Üniversitemizde Ergoterapi Bölümü öğretim elemanları ve öğrencilerinin düzenlediği etkinlikle kutlandı.

27 Ekim Dünya Ergoterapi Günü Üniversitemiz Ergoterapi Bölümü öğretim elemanları ve öğrencilerinin düzenlediği etkinlikle kutlandı. Ergoterapi mesleğinin anlam ve önemine dikkat çekmek için kurulan stantlarda katılımcılara fiziksel kapasiteyi artırmaya yönelik çeşitli aktivitelerle, bilişsel testlerle ve kendine bakım aktivitelerine yardımcı ekipmanlarla ilgili bilgiler verilerek uygulamalar yapıldı. Yoğun katılım ve ilginin olduğu günde elde edilen gelirin Kızılay'a bağışlandığı bir kermes de düzenlendi. Tüm gün süren etkinlik mesleğin simgesi haline gelmiş Ergoterapi ağacının yapılması ile son buldu.