Fizyoterapi Rehabilitasyon Öğrencilerinden Anlamlı Klip 22.12.2017

Fizyoterapi Rehabilitasyon Öğrencilerinden Anlamlı Klip

Engelliler Haftası Kapsamında, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Alis KOSTANOĞLU danışmanlığındaki Fizyoterapi Rehabilitasyon Kulübü ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon öğrencileri bir farkındalık klibi hazırladı. "Hayat Bayram Olsa" şarkısını işaret dili ile "seslendiren" öğrencileri, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ahmet BELCE, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof.Dr. H. Nilgün GÜRSES ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Alis KOSTANOĞLU teşekkür belgelerini vererek tebrik ettiler.

Geleceğin aydınlık yüzleri olan öğrencilerimizi kutluyor, hassasiyetlerinin hayat boyu sürmesini ve daha büyük projelerle engellilere destek vermeye devam etmelerini temenni ediyoruz.