İÇME VE KULLANMA SULARI
Beslenme ve Diyetetik Bölümünün hazırladığı etkinlikte Türkiye'de su analizlerinde deneyimli bir isim olan Gıda Mühendisi Yavuz DEDEOĞLU konuğumuz oldu. Konferans 21 Aralık 2017 tarihinde Eyüp Yerleşkesinde gerçekleşti.
İçme ve kullanma sularının çeşitlerini ve farklarını anlatan konuşmacı, içme ve kullanma sularında dikkat edilmesi gereken noktaları da açıkladı. Mikroorganizmaların yok edilmesi için kullanılan kimyasal ve fiziksel yöntemleri bizlerle paylaştı.
Öğrencilerin yoğun sorularını yanıtlayan Dedeoğlu, filtre ve arıtma yöntemleri hakkında oluşan kafa karışıklıklarını aydınlatmış oldu. Hediye ve plaketin takdim edilmesinin ardından fotoğraf çekimi ile etkinlik sonlandı.