2021-2022 Yılı Güz Dönemi Eğitim-Öğretim Faaliyetleri Hakkında Bilgilendirme 13.09.2021

Sevgili Öğrencilerimiz,

• Fakültemizde eğitim-öğretim 27 Eylül 2021 tarihinde başlayacak olup, Ders Seçimleri 20.09.2021-24.09.2021 tarihleri arasında gerçekleşecektir.
  • 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Seçimi Duyurusu için tıklayınız.

• 2021-2022 eğitim-öğretim yılı akademik takvime, ders planlarına ve ders programlarına Web Sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Akademik Takvim için tıklayınız.

Ders Planı için tıklayınız.

Ders Programı için tıklayınız.

• 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz dönemi derslerimizden Türk Dili I, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ve sosyal seçmeli dersler uzaktan öğretim yöntemi ile geri kalan dersler yüz yüze olacak şekilde gerçekleştirilecektir.
  • Bütün derslerin Ara Sınav, Final ve Bütünleme sınavları yüz yüze yapılacaktır.
  • 1. Sınıf öğrencilerimizi kapsayan İngilizce seviye tespit sınavı 27.09.2021 Pazartesi günü 08:30-09:30 saatleri arasında Vatan Yerleşkesinde yapılacaktır. Bölümlerin sınava gireceği amfiler aşağıdaki gibidir;​​

AmfiBölüm ( 1.Sınıf)
Prof.Dr. Asaf ATASEVEN Beslenme ve Diyetetik-Ergoterapi-Fizyoterapi ve Rehabilitasyon
Sabri ÜLKER Hemşirelik- Odyoloji-Sağlık Yönetimi

•  2021-2022 Eğitim Öğretim yılını sağlıklı bir şekilde kampüste birlikte geçirebilmek üzere sizlerin de maske, mesafe, hijyen kurallarına özen göstermeniz ve aşılarınızı olmanız özellikle tavsiye edilmektedir.

• Salgın nedeniyle yurtdışından ülkemize giriş yapamayan öğrencilerimizle, kronik hastalıkları olan veya ailesi yüksek risk grubunda olan öğrencilerimizin kayıt dondurma ve benzeri diğer talepleri Fakültemiz Yönetim Kurulları tarafından değerlendirilecektir.

• Eğitim-öğretim faaliyetlerimizin sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi için siz öğrencilerimize düzenli olarak bilgilendirme yapılacaktır. Bunun için Web sayfamızı takip ediniz.

Alınan bu kararlar Yüksek Öğretim Kurulunun ve Üniversitemiz Senatosunun salgın hastalığın seyrine göre alabileceği yeni kararlar neticesinde değişkenlik gösterebilir.

Sağlık Bilimleri Fakültesi akademisyenleri ve idari çalışanları olarak yeni akademik döneminizi tebrik eder ve başarılar dileriz.